2012 m. spalio 1 d., pirmadienis

Sicilija. 1 dalis pasiruošimas ir kelionė į ten


Šis rašinėlis skirtas visų pirmiausia sau. Bet tikiuosi patiks skaityti ir kitiems. Na ir iš klaidų pasimokyti. Tai buvo pirma kelionė su mažu vaiku (mūsiškei 1 metai 7 mėnesiai, bendrakeleivių vaikui 11 mėn), bet planuojant kelionę mažų vaikų faktorius nebuvo labai įskaičiuojamas. Todėl planai važiuojam 300-400 km per dieną, pakeliui sustojant kur įdomu, faktiškai griuvo, nes vis tiek reikėjo taikytis prie vaikų režimo. Na bet vis tiek kelionė gavosi bent jau man gana įdomi ir įspūdžiais dalinuosi čia.
Pirmoji dalis yra skirtas labiau pasiruošimui ir nuvykimui iki vietos. Čia nebus fotografijų, nes ir rodyti nėra ką. Beje, fotografijų, su vaiku keliaujant, gavosi labai nedaug. Gaunasi, kad labiau vaiką ganai nei turi laiko viską pro objektyvą apžiūrėti. Čia žmonai galioja, aš tai iš viso tik su vaizdo kamera vaikščiojau.

2 komentarai:

  1. Įdomi kelionė atrodo. O su taksistais dabar tikra problema, jeigu išvažiavimas pvz 3 ar 4 ryto, tai nors pėsčias eik, neprisiskambinsi, išdidūs visi. Šiaip Italija man kaip kelionės kryptis nėra patraukli būtent dėl to viso chaoso, bet aišku kokioje Indijoje būtų dar blogiau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nepavadinčiau to chaosu. Iš pradžių kiek sunku, bet šiaip italai (kas man labai patiko) nesinervina dėl to, ko tu galbūt nesupranti ir nedarai kaip reikia. Dažnai nusišypso, pamoja ranka "aj važiuok čia, nors ir negalima". Ir kelyje užtenka pakelti ranką, pamoti ir praleis. Jei kažką padarei ne taip, kilstelk ranką, atsiprašyk, tikrai nepyks, o irgi nusišypsos. Ir į tuos jų pažeidimus pradedi žiūrėti visai kitaip, nei čia Lietuvoje.

    AtsakytiPanaikinti